Χαμόγελα στην Εθνική: Προπονήθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης - Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαυροπάνο

Χαμόγελα στην Εθνική: Προπονήθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης - Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μαυροπάνο
Photo Credits: INTIME

Χαμόγελα στην Εθνική με Κουρμπέλη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την Εθνική και δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στα πλευρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φώναξε… παρών για Ολλανδία ο Κουρμπέλης.

Ο αμυντικός χαφ της Τράμπζονσπορ, Δημήτρης Κουρμπέλης συμμετείχε κανονικά στη σημερινή (4/9) πρώτη προπόνηση της «γαλανόλευκης» ενόψει του αγώνα με τους «οράνιε» και δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στα πλευρά, που τον άφησε εκτός του παιχνιδιού της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που έπαιξαν το Σαββατοκύριακο έκαναν χαλαρό πρόγραμμα. Στο ματς του Αϊντχόφεν, ο Πογιέτ δεν υπολογίζει τον Μαυροπάνο, καθώς είχε αποβληθεί στο ματς με τη Γαλλία τον Ιούνιο, την Κυριακή, ωστόσο, στο εντός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, θα είναι κανονικά «μέσα». Τη θέση του Μαυροπάνου στην 11άδα της Εθνικής αναμένεται να πάρει ο Ρέτσος ή ο Κουλιεράκης.

Τέλος, ο Γιακουμάκης ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική, αλλά δεν έκανε προπόνηση, προκειμένου να ξεκουραστεί από το πολύωρο ταξίδι. Την Τρίτη (5/9) θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Η αποστολή θα αναχωρήσει για Ολλανδία την Τετάρτη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X