Καρυπίδης: «Ο Μαρινάκης με κυνηγάει παντού μετά το 2-2, θέλει να κάνει ζημιά σε μένα και στον Άρη - Παίρνει τηλέφωνα υπουργούς!»

Καρυπίδης: «Ο Μαρινάκης με κυνηγάει παντού μετά το 2-2, θέλει να κάνει ζημιά σε μένα και στον Άρη - Παίρνει τηλέφωνα υπουργούς!»
Photo Credits: INTIME

Επίθεση Καρυπίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη με δηλώσεις του σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «κυνηγάει εμένα και τον Άρη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θοδωρής Καρυπίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Yellow Radio για τον φετινό Άρη, τα δικά του λάθη αλλά και τα όσα περιμένει.

Ο πρόεδρος του Άρη προχώρησε και σε αρκετές αποκαλύψεις. Ο Καυρπίδης αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως δεν υπάρχει ένταση ανάμεσά τους.

Παράλληλα, τόνισε πως φέτος οι Κίτρινοι δεν θα βγάλουν καμιά ανακοίνωση για τη διαιτησία, ενώ υποστήριξε πως δεν είναι πλέον φίλος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτοντας πικάντικες… λεπτομέρειες από κινήσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

«Με τον κ. Μελισσανίδη είχε δημιουργηθεί ένταση αλλά πλέον έχει τελειώσει, έχουμε μία τυπική σχέση. Με τον Μαρινάκη είχα πει ότι είμαστε φίλοι, μετά το 2-2 δεν είμαστε», είπε.

«Μας κυνηγάνε παντού, θέλει να κάνει ζημιά στον Άρη και σε εμένα, παίρνει τηλέφωνα σε υπουργούς για να μην παίρνω δουλειές. Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει στα ίσα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, να τον έχει καλά ο Θεός και τον ευχαριστώ που μας έχει συνέχεια πρώτο θέμα στο Mega», ανέφερε ακόμη ο Καρυπίδης, ενώ μίλησε και για τη σύσκεψη της UEFA που ο Άρης απουσίαζε:

«Από διάφορες πληροφορίες ξέρω ότι υπήρχε παρέμβαση από κάποιους για να μην είμαστε εμείς και ο κύριος Μπαλτάκος. Τώρα εμείς είμαστε το μαύρο πρόβατο και ο κύριος Μπαλτάκος.

Φέτος η ΠΑΕ δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση για τη διαιτησία. Δεν είμαι ευχαριστημένος, ειδικά εχθές και όχι από τον διαιτητή. Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να το καταλάβεις.

Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X