Αντίπαλοι ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στον Άγιαξ - «Τα τρία ματς που κρίνουν το μέλλον Στέιν», γράφουν οι Ολλανδοί

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα στον Άγιαξ - «Τα τρία ματς που κρίνουν το μέλλον Στέιν», γράφουν οι Ολλανδοί
Photo Credits: INTIME

Βαρύ το κλίμα στον Άγιαξ μετά το 0-0 με τη Φορτούνα Σιτάρντ, τα τρία ματς που κρίνουν το μέλλον του προπονητή του αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τρία ματς με τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων θα κρίνουν ως φαίνεται το μέλλον του Στέιν στον πάγκο του Άγιαξ.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με μία νίκη σε 3 ματς πρωταθλήματος, κυνηγά, ήδη, την Αϊντχόφεν, ενώ υπάρχει ανοικτή κόντρα ανάμεσα σε προπονητή και αθλητικό διευθυντή για τις μεταγραφές. Μετά το 0-0 με τη Φορτούνα στο Σιτάρντ ο Στέιν κρέμασε τον Μίσλιντατ για τις μεταγραφές και όπως ανέφεραν οι Ολλανδοί του κήρυξε τον… πόλεμο με αποτέλεσμα τα επόμενα τρία ματς να είναι εξόχως κρίσιμα για το μέλλον του άλλοτε τεχνικού της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Και μιλάμε για ματς-φωτιά… Στο πρωτάθλημα ο Άγιαξ παίζει στις 17 του μήνα εκτός έδρας με την Τβέντε για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με τη Μαρσέιγ (21/9) και το μεγάλο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος με την Φέγενορντ (24/9). Έτσι λέγεται και γράφεται εμμέσως πλην σαφώς πως τα τρία αυτά παιχνίδια θα κρίνουν το μέλλον του.

«Θα λείπουν στο διάστημα της διακοπής αρκετοί διεθνείς, αλλά πρέπει να δουλέψουμε», επισήμανε ο Στέιν που διαβάζει σε social media και διάφορες παρασκηνιακές στήλες ολλανδικών ΜΜΕ πως δύσκολα θα κάνει γιορτές στον Άγιαξ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X