Η Μητροπολιτική Αστυνομία διερευνά επίθεση στον Ρόι Κιν στο «Emirates»

Η Μητροπολιτική Αστυνομία διερευνά επίθεση στον Ρόι Κιν στο «Emirates»
Photo Credits: INTIME

Η αστυνομία ερευνά επίθεση στον Ρόι Κιν στο «Emirates»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία διερευνά μια φερόμενη επίθεση στον αναλυτή του «Sky Sports» και πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, μετά τη νίκη 3-1 της Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates Stadium» την Κυριακή.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 52χρονος Κιν, δέχθηκε επίθεση από οπαδό. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το περιστατικό, ο συνεργάτης του Κιν, Μίκα Ρίτσαρντς, φαίνεται να είναι αντιμέτωπος με έναν άνδρα.

«Κατανοούμε ότι η αστυνομία ερευνά μια υποτιθέμενη επίθεση από μέλος του κοινού αμέσως πριν από το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε εκπρόσωπος του Sky Sports στην ιστοσελίδα τους.

«Στο βίντεο που είδαμε, ο Μίκα Ρίτσαρντς ενεργούσε για να σταματήσει ένα καυγά», ανέφερε η ανακοίνωση του Sky, αναφερόμενη στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι που συνεργάστηκε στο  χθεσινό παιχνίδι με τον Κιν.

Η Άρσεναλ πρόσθεσε ότι έχει λάβει γνώση του περιστατικού: «Η Μητροπολιτική Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το θέμα και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις έρευνές της», δήλωσε εκπρόσωπος της Άρσεναλ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X