Παραμένει «ζεστή» η ΑΕΚ για Κουρμπέλη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelisΗ αλήθεια είναι πως, ειδικά για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, η ΑΕΚ «κτυπά» σε πολλά μέτωπα. Περισσότερα απ’ ότι ενδεχομένως έχει πρόθεση να κλείσει. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που φανερώνεται μέρα με την ημέρα, είναι πως καμία κίνηση απ’ αυτές που γίνονται στην μεταγραφική «σκακιέρα», δεν ακυρώνει κάποια άλλη. Μπορεί λοιπόν τις προηγούμενες μέρες να υπήρξε κινητικότητα με τον Σαρρή, τον Λαμπρόπουλο και τον Κολοβέτσιο. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως «πάγωσε» το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

Η ΑΕΚ παραμένει «ζεστή» για την απόκτηση του νεαρού διεθνή κεντρικού αμυντικού. Και μάλιστα την ψάχνει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του, προκειμένου το θέμα να το κλείσει άμεσα. Είναι άλλωστε δεδομένο πως τον πρώτο λόγο στην υπόθεση αυτή, τον έχει η ΑΕΚ. Ουσιαστικά η συμφωνία για την μεταγραφή του Κουρμπέλη απέχει τόσο, όσο η οριστική απόφαση από την Ένωση. Μια οριστική απόφαση που όμως δεν πρόκειται να αργήσει, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν είτε να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση, είτε να την εγκαταλείψουν οριστικά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X