ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ χρειαζόταν πολύ τη νίκη στην έδρα του Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη χθες στην έδρα του Βόλου όσο τίποτα λόγω των όσων έχουν προηγηθεί. Όλα πήγαιναν στραβά με την Ένωση να μένει πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο από νωρίς, ωστόσο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έβγαλε αντίδραση και έκανε την ανατροπή παίρνοντας μεγάλη νίκη με 2-3.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός τεχνικός ξεφύσηξε από ανακούφιση καθώς ήξερε πως η ομάδα του δεν είναι στα… καλά της και χρειαζόταν αυτή τη νίκη για να πάει στην διακοπή με ηρεμία και να δουλέψει δίχως γκρίνια. Ετσι και έγινε.

Παράλληλα, ο Αλμέιδα γνώρισε την αποθέωση από τους 5.000 φίλους της ΑΕΚ που ταξίδεψαν χθες στην Μαγνησία. Φώναξαν το όνομά του ρυθμικά στο ημίχρονο, ενώ και στο φινάλε ζητωκραύγαζαν για εκείνον με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Δείτε εικόνες από το ξέσπασμα Αλμέιδα, παικτών και κόσμου στο φινάλε του χθεσινού αγώνα:

ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το ξέσπασμα Αλμέιδα-παικτών-κόσμου στο τέλος! (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X