Παναθηναϊκός: Φόβοι για κάταγμα του Αϊτόρ και θλάση του Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Φόβοι για κάταγμα του Αϊτόρ και θλάση του Βαγιαννίδη
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός πήρε νίκη στην έδρα του ΠΑΣ αλλά έφυγε από τους "Ζωσιμάδες" με αρκετά προβλήματα τραυματισμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα άφησε πολύ βαθιές «πληγές» στους παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι επέστρεψαν στη βάση τους μετά το ματς με τέσσερις τραυματίες.

Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα και μία δυνατή κόντρα που του έβαλε ο Ροντρίγο Εραμούσπε και υπάρχουν φόβοι πως υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί και στις ακτινογραφίες, σημαίνει πως θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες.

Ο δε Γιώργος Βαγιαννίδης, που δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από πίσω από τον Τζίμα πάνω σε σπριντ διεκδίκησης της μπάλας, με αποτέλεσμα να “τεντώσει” το πόδι του αντικαταστάθηκε (όπως κι ο Αϊτόρ) στο 38o λεπτό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Περισσότερα και για τους δύο παίκτες θα φανούν μετά τις εξετάσεις που θα κάνουν εντός της Δευτέρας (4/9) στην Αθήνα, οι οποίες και θα καταδείξουν αν το μέγεθος της ζημιάς τόσο στον Αϊτόρ, όσο και στον Βαγιαννίδη.

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο κατά την προθέρμανση, όσο κι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έχουν υποστεί μικρά τραβήγματα και θα μείνουν εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες, χάνοντας τα παιχνίδια τους με τις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας και της Σερβίας σ’ αυτό το διεθνές “παράθυρο” για τα προκριματικά του Euro2024.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X