Σόμποσλαϊ: «Ο Σαλάχ θέλει να μείνει στην Λίβερπουλ»

Σόμποσλαϊ: «Ο Σαλάχ θέλει να μείνει στην Λίβερπουλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ δήλωσε στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Άστον Βίλα πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ θέλει να μείνει στην Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Ιτιχάντ είδε την πρόταση των 175 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ να μη γίνεται αποδεκτή από τη διοίκηση της Λίβερπουλ όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να πετάξει λευκή πετσέτα, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να εμφανίζεται διατεθειμένη να φτάσει ως και τα 230 εκατομμύρια ευρώ (το μεταγραφικό παράθυρο στη χώρα είναι ανοιχτό μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη) για να κλείσει το super deal.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι των ρεντς εμφανίζονται αταλάντευτοι στη στάση τους και στην άρνησή τους να χάσουν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και 5ο σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, με τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ να παίρνει θέση στο όλο ζήτημα και να αποκαλύπτει πως ο Σαλάχ θα παραμείνει στο Άνφιλντ.

«Θέλει να μείνει εδώ. Θέλει να είναι εδώ, θέλει να μείνει μαζί μας. Στην τελική, έμεινε και αυτό είναι σπουδαίο νέο. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης», τόνισε ο Σόμποσλαϊ μετά από το 3-0 επί της Άστον Βίλα, ματς στο οποίο πανηγύρισε το πρώτο γκολ στην καριέρα του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Δηλώσεις για το «καυτό» θέμα της παραμονής του Σαλάχ έκανε και ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, με τον Γερμανό να τονίζει με νόημα: «Δεν μου είπε κάτι ο Σαλάχ, δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει. Μιλάει με τις προπονήσεις του και με τη συμπεριφορά του.

Είναι απόλυτα αφοσιωμένος και αν είπε ο Σόμποσλαϊ αυτό το πράγμα, τότε όλα καλά. Ο Μο δεν χρειάζεται να έρθει στο γραφείο μου και να μου πει «μιας που το έφερε η κουβέντα αφεντικό, δεν φεύγω».

Σημείωνεται πως η περυσινή σεζόν βρήκε τον Σαλάχ να πετυχαίνει 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Αιγύπτιο να υπογράφει το καλοκαίρι του 2022 τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λίβερπουλ που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X