Ο Πάτρικ ΜακΚό απελάθηκε από το Βέλγιο λόγω διαβατηρίου και ακυρώθηκε το συμβόλαιό του με την Οστάνδη

Ο Πάτρικ ΜακΚό απελάθηκε από το Βέλγιο λόγω διαβατηρίου και ακυρώθηκε το συμβόλαιό του με την Οστάνδη
Photo Credits: INTIME

Τρελό σκηνικό με τον τρις πρωταθλητή του NBA, Πάτρικ ΜακΚό, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για 3 ημέρες μόλις έφτασε στο Βέλγιο λόγω θέματος με το διαβατήριό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ ΜακΚό ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Οστάνδης ενόψει της φετινής σεζόν. Έχοντας 3 πρωταθλήματα NBA (2017 και 2018 με Γουόριορς, 2019 με τους Ράπτορς) αποφάσισε να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Αλλά αυτό τελικά δεν θα γίνει λόγω ενός απίστευτου σκηνικού.

Όπως ανέφερε η βελγική ιστοσελίδα “Sporza.be”, ο άλλοτε NBAερ βίωσε μία τρελή κατάσταση στο Βέλγιο – έχοντας προφανώς και αυτός μερίδιο ευθύνης. Συγκεκριμένα, ο ΜακΚό έφτασε στο Βέλγιο και κατά την διάρκεια του ελέγχου του διαβατηρίου του διαπιστώθηκε ότι το έγγραφο είχε χαρακτηριστεί ως χαμένο ή κλεμμένο. Αποτέλεσμα ήταν να του αφαιρεθεί το διαβατήριο και να τεθεί υπό κράτηση για 3 ημέρες! Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή.

Παρά το γεγονός ότι την υπόθεση του Αμερικανού ανέλαβε για χάρη της Οστάνδης ο πρώην αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Βελγίο, Γιόχαν Βάντε Λανότ, δεν κατάφερε να τον ελευθερώσει, με αποτέλεσμα τελικά ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ να απελαθεί! Δεδομένου έτσι ότι θα χρειαστεί μερικούς μήνες για να λάβει το νέο του διαβατήριο, η συμφωνία του με την Οστάνδη ακυρώθηκε, με την βελγική ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X