Πρωτάθλημα-παρωδία και κωμική Σούπερ Λίγκα!

Πρωτάθλημα-παρωδία και κωμική Σούπερ Λίγκα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

moralis+marinakisΦτάσαμε μέσα Ιανουαρίου και ακόμη δεν είναι γνωστό πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Σούπερ Λίγκα και πόσες ομάδες θα πάρουν την άνοδο από την Φούτμπολ Λιγκ! Και δεν αποκλείεται η διαδικασία να… τραβήξει μέχρι τον Ιούλιο, όταν θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα! Σήμερα συνεδρίασαν τα Δ.Σ. της Α’ και της Β’ εθνικής με κεντρικό θέμα τους την προσφυγή της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τον αριθμό των ομάδων για υποβιβασμό και άνοδο.

Όπως είπε ο Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της συνεδρίασης του συνεταιρισμού, «η Σούπερ Λίγκα θα παραστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο να υποστηρίξει την προκήρυξή της, παρά την αντίθετη άποψή μας ότι το θέμα θα έπρεπε να έχει λυθεί πολύ νωρίτερα από την ΕΠΟ. Η προσφυγή θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη και θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα».

Την ίδια ώρα, στο Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ γινόταν χαμός, με την πλειοψηφία των ομάδων να αντιδρούν έντονα και να υποστηρίζουν ότι κακώς πήγε το θέμα στο Διαιτητικό Δικαστήριο.Προτάθηκε, μάλιστα, να τιναχτεί όλη η διαδικασία στον αέρα, με το να αποσύρει η Φούτμπολ Λιγκ τους εκπροσώπους της στο Διαιτητικό Δικαστήριο, έτσι ώστε αυτό να μην έχει πλέον νόμιμη σύνθεση! Με την πρόταση αυτή διαφώνησε ο Ηρακλής Ψαχνών, τα Χανιά και ο Πιερικός. Από την Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο (και έπειτα από μίνι σύσκεψη στελεχών μετά το Δ.Σ.), αποφασίστηκε να μην βγει καμία ανακοίνωση επί του θέματος και να συζητηθεί εκ νέου σε νέο Δ.Σ. το προσεχές Σάββατο.

Οι πληροφορίες που έβγαιναν από τη Β’ εθνική, διέρρευσαν και στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα, με τον πρόεδρό της, Γιάννη Μώραλη να σχολιάζει: «Δεν χρειάζεται φαντασία για να σκεφτούμε και το σενάριο να καθυστερήσει κι άλλο αυτή η υπόθεση. Μας προβληματίζει γιατί οι ομάδες πρέπει επιτέλους να ξέρουν. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει οριστική απόφαση σύντομα από το Διαιτητικό Δικαστήριο».

Ο Μώραλης παραδέχτηκε δε, ότι δεν είναι απίθανο η υπόθεση να πάει και μέχρι… τον Ιούλιο, καθώς όπως αποκάλυψε, «σε ένα από τα τελευταία Δ.Σ. της ΕΠΟ, προτάθηκε τον Μάιο που θα τελειώσει το πρωτάθλημα να εγγράψουμε μόνο δύο ομάδες όπως αναφέρει η προκήρυξή μας. Και αν ο τρίτος της Φούτμπολ Λιγκ θίγεται, ας προσφύγει τότε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αλλά και τώρα στο Διαιτητικό είναι το θέμα, συνεπώς ας παρθεί τώρα μια απόφαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X