Απογοήτευση στον Άγιαξ: Οι οπαδοί βλέπουν σύντομα την απομάκρυνση του Στέιν

Απογοήτευση στον Άγιαξ: Οι οπαδοί βλέπουν σύντομα την απομάκρυνση του Στέιν
Photo Credits: INTIME

Δεν είναι καλό το κλίμα στον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες προμηνύονται οι επόμενες ώρες στον Άγιαξ μετά τη νέα απώλεια του «Αίαντα» στο πρωτάθλημα με τους οπαδούς να βλέπουν απόλυση του τεχνικού, Μόρις Στέιν που ανέλαβε μόλις το καλοκαίρι την ομάδα.

Ο Στέιν που κέρδισε συμβόλαιο στον Άγιαξ μετά την περσινή 6η θέση στο πρωτάθλημα με τη Σπάρτα Ρότερνταμ, δέχεται τα πυρά των οπαδών του «Αίαντα» στα social media. Και το χειρότερο για τον 49χρονο τεχνικό είναι πως πολλοί από τους φίλους της ομάδας εκτιμούν πως θα κάνει δύσκολα γιορτές στον πάγκο της ομάδας του Άμστερνταμ.

Να θυμίσουμε πως o Άγιαξ ξόδεψε το καλοκαίρι περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές μεταξύ των οποίων ήταν αυτές του Σούταλο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο και σε πέντε επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, ωστόσο εντός συνόρων είναι ήδη στο -4 από την Αϊντχόφεν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X