Η ΑΕΚ στον Βόλο με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Η ΑΕΚ στον Βόλο με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

To Bόλος-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 21:30 στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ. Νωθρό το ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα της Μαγνησίας. Στην πρεμιέρα έσωσε τον βαθμό, ισοφαρίζοντας την Λαμία στο 90′ για το τελικό 2-2.

Ακολούθως πήγε στη Λεωφόρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Παναθηναϊκό, δίχως ποτέ ουσιαστικά να βρει τρόπο αντίδρασης. Μοιάζει πολύ δύσκολο να φτάσει στην περσινή επιτυχία με την είσοδο στα playoffs, ωστόσο το ίδιο δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ σημαίνουν πως θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ομοιογένεια στο χορτάρι.

Για την ΑΕΚ, το εγχείρημα εισόδου στους ομίλους του Champions League δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Η Ένωση δεν μπόρεσε να μεταφέρει το μομέντουμ της πρόκρισης επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στα ματς με την Αντβέρπ και αποκλείστηκε με δύο ήττες (1-0, 1-2) από τους πρωταθλητές Βελγίου.

Bόλος-ΑΕΚ με ενισχυμένες αποδόσεις στη Stoiximan

Η προσπάθεια της ομάδας του Αλμέιδα στην Ευρώπη συνεχίζεται ωστόσο, με την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. Το ματς της πρεμιέρα είχε αναβληθεί ελέω υποχρεώσεων εκτός συνόρων και για την 2η αγωνιστική η ΑΕΚ γκέλαρε στο εντός έδρας 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, ωστόσο ο ανταγωνισμός αναμένεται ακόμη πιο σκληρός πέρσι.

Ο Βόλος δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει ρυθμό και παρά το γεγονός πως είναι τολμηρός στο χορτάρι, σπανίως εμφανίζει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους «μεγάλους». Αντίδραση ψάχνει η ΑΕΚ και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στο Πανθεσσαλικό. Το συνδυαστικό στοίχημα 2/2 & Να σκοράρει ο Πόνσε σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X