Novibet: Μιλάει ο νόμος της ΑΕΚ στο 7.50 στον Βόλο!

Novibet: Μιλάει ο νόμος της ΑΕΚ στο 7.50 στον Βόλο!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη και το ξέσπασμα.

Η απογοήτευση του αποκλεισμού από την Αντβέρπ κράτησε λίγο για την ΑΕΚ, που γνωρίζει ότι πέτυχε ήδη κάτι σπουδαίο με την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. Παράλληλα, η «Ένωση» πρέπει να διαγράψει όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες και να κάνει focus στο πρωτάθλημα, αφού είναι αυτονόητο πως ο κεντρικός στόχος της χρονιάς είναι η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων και η back to back κατάκτηση της κούπας σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Το 1-1 με τον Πανσερραϊκό ήταν ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να βγει στο Πανθεσσαλικό με την προοπτική μίας εύκολης νίκης, που θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση και ξέσπασμα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η «Ένωση» μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της από το 1ο σφύριγμα του διαιτητή και το διπλό από το ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 1.80.

Στην ίδια βάση, θεωρείται σίγουρο πως η ομάδα του Ματίας Αλμέδια θα βγει με επιθετική διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πιέσει και να «χτυπήσει» την άμυνα του Βόλου. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κοιτάξουν ποιοτικά τους παίκτες της ΑΕΚ και είναι πιθανό να σημειωθεί γκολ πριν το 28ο λεπτό της αναμέτρησης, ενδεχόμενο που συναντάται σε απόδοση 1.75.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του τραυματία Λιβάι Γκαρσία θα φέρει ξανά σε θέση βασικού τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός φορ χρειάζεται μία μεγάλη εμφάνιση για να βρει τα πατήματά του και να δώσει αυτά που όλοι περιμένουν από έναν παίκτη με την εμπειρία και την ποιότητά του. Θα βρει χώρους και μπορεί να κυριαρχήσει στο «κουτί». Ο Ε.Πόνσε έχει την ικανότητα να πετύχει 2+ γκολ, κάτι που βρίσκεται σε απόδοση 7.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X