Η Εθνική ομάδα ρίχνει αυλαία στο Mundobasket 2023 κόντρα στο Μαυροβούνιο

Η Εθνική ομάδα ρίχνει αυλαία στο Mundobasket 2023 κόντρα στο Μαυροβούνιο
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής (3/9, 11:40, ΕΡΤ1, Novasports) το Μαυροβούνιο στο τελευταίο της παιχνίδι στο Mundobasket 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής (3/9, 11:40, ΕΡΤ1, Novasports) το Μαυροβούνιο στο τελευταίο της παιχνίδι στο Mundobasket 2023 και επιθυμεί να κλείσει με νίκη τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Αποστολή στην Μανίλα.

Το ταξίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει σήμερα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, το οποίο επίσης έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης μετά την ήττα του την Παρασκευή (1/9) από τις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα θέλει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη, όχι για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για το γόητρο. Οι πληγές της ήττας και ταυτόχρονα του αποκλεισμού από την Λιθουανία είναι νωπές, ωστόσο κάνεις δεν μπορεί να κατηγορήσει τα 11 παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει και τους 11 παίκτες στην διάθεσή του, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X