ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μεϊτέ, εκτός ο Μάρκος Αντόνιο

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μεϊτέ, εκτός ο Μάρκος Αντόνιο
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού (3/9, 20:00) αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 3η αγωιστική της Super League.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος τέθηκε στη διάθρση του Ράζβαν Λουτσέσκου και δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την ασπρόμαυρη φανέλα στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».

Αντίθετα, το έτερο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου του βορρά», ο Μάρκος Αντόνιο, θα χρειαστεί να περιμένει μετά τη διακοπή για να κάνει το ντεμπούτο του.

Εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Φελίπε Σοάρες, ενώ από την αποστολή αποκλείκστηκαν και οι Τάισον, Σάστρε, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Γιαξής

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X