Άνετο 4-0 της ΑΕΚ Β´ επί του αδύναμου Απόλλωνα Σμύρνης

Εικόνες από το φιλικό της ΑΕΚ Β' με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη
Photo Credits: INTIME

Άνετη επικράτηση της ΑΕΚ Β με σκορ 4-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό. Ο Χριστόπουλος έκανε μία μεγάλη μπαλιά από την άμυνα της ΑΕΚ που την κατέβασε στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα ο Τζούντα Γκαρσία. Ο Λαμαράνα σούταρε και από την κόντρα σε πόδια αμυνόμενου η μπάλα έφτασε στον Γκολφίνο που πλάσαρε για να κάνει το 0-1.

Στο 13′ ο Χριστόπουλος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι από ιδανική θέση μέσα στην περιοχή όμως τρία λεπτά αργότερα ήταν αυτός που βρήκε πολύ ωραία στο χώρο τον Λαμαράνα, ο οποίος “έσκαψε” την μπάλα και σημείωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ Β.

Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα, μετά από την πίεση που άσκησαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ στην αντίπαλη άμυνα, και πλάσαρε άψογα για να κάνει το 0-3.

Στο 42′ η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, όμως ο Ανδρικόπουλος που ακολούθησε την αρχική προσπάθεια του Γκολφίνου και έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε στο δοκάρι.

Το 0-4 ήρθε στο 84′ με πλασέ του Γιώργου Σταμούλη μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση ΑΕΚ Β: Γκίνης (46′ Αγγελόπουλος) Ραντόνια (62′ Κανελλόπουλος) Χρυσόπουλος (62′ Χατζηκυριάκος) Κοσίδης (46′ Τρούμπουλος-70′ Κάτσικας) Πήλιος (62′ Γεωργέας) Ρουκουνάκης (46′ Φοφανά) Λαμαράνα (62′ Πάπα) Ανδρικόπουλος (62′ Σκόνδρας) Χριστόπουλος (62′ Πανεράς) Γκαρσία (46′ Γ. Σταμούλης) Γκολφίνος (62′ Μουστάκας).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X