Ανύπαρκτο το θέμα με Σέρτζιο Ολιβέιρα για την ΑΕΚ

Ανύπαρκτο το θέμα με Σέρτζιο Ολιβέιρα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Σέρτζιο Ολιβέιρα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που οι Τούρκοι πλέκουν σενάρια για τον άσο της Γαλατάσαραϊ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε άμεσα και ανέφερε πως δεν υφίσταται θέμα για τον Πορτογάλο χαφ.

«Το θέμα Ολιβέιρα είναι ανύπαρκτο», ανέφεραν από την Ένωση, την ώρα που οπαδικές ιστοσελίδες και όχι μόνο συνέδεαν τον παίκτη τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Ολυμπιακό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Οι Τούρκοι αποκάλυπταν ταξίδι του Ολιβέιρα μαζί με τη γυναίκα του στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο tweet του ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σελίμ Μανάβ ανέφερε πως ο παίκτης μαζί με τη σύζυγό του πέταξαν στις 18:30 στην Αθήνα με την πτήση TK1845. Και αυτό ήταν αρκετό για να δοθεί συνέχεια στο ρεπορτάζ απ’ άλλες τουρκικές ιστοσελίδες που ανέφεραν πως στο ταξίδι αυτό είναι μαζί τους και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και υπάρχει η εκτίμηση πως ο λόγος είναι μεταγραφικός.

Μάλιστα, σε γνωστές οπαδικές ιστοσελίδες της Γαλατάσαραϊ σημειώνεται πως η μεταγραφική περίοδος στη χώρα μας ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου και επισημαίνεται πως η «Τσιμ Μπομ Μπομ» έχει διάθεση να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, αν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026. Και κάπου εκεί οι Τούρκοι έβαζαν στο παιχνίδι τον Ολυμπιακό, αλλά και την ΑΕΚ, με την Ένωση να το διαψεύδει άμεσα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X