Άμραμπατ: «Ήθελα για αντίπαλο τον Αγιαξ - Φαβορί στον όμιλο είναι η Μπράιτον»

Άμραμπατ: «Ήθελα για αντίπαλο τον Αγιαξ - Φαβορί στον όμιλο είναι η Μπράιτον»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Νορντίν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Νορντίν Άμραμπατ, με τον Ολλανδό άσο της ΑΕΚ να μιλά και για την κλήρωση της Ένωσης στους ομίλους του Europa League, λέγοντας πως φαβορί στον όμιλο είναι η Μπράιτον.

Παράλληλα, ο 36χρονος ανέφερε πως το όνειρό του είναι να παίξει στους ομίλους του Champions League, ενώ πρόσθεσε πως ήθελε ως αντίπαλο του Δικέφαλου τον Άγιαξ, καθώς δεν τον έχει νικήσει στη «Johan Cruyff Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες καθώς γι’ αυτό παίζεις ποδόσφαιρο. Για να αγωνίζεσαι σε γήπεδα όπως η Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και το Βελοντρόμ. Προτιμώ να παίζω απέναντι σε τέτοιες ομάδες από το να αντιμετωπίζω την Καραμπάγκ η τη ΛΑΣΚ, με όλο τον σεβασμό. Για να είμαι ειλικρινής, ήλπιζα να πέσουμε με τον Άγιαξ, γιατί δεν τον έχω νικήσει ποτέ στην Αρένα σε όλη μου την καριέρα. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς εκεί.

Ο αποκλεισμός μας πίκρανε, αλλά από την καρδιά μου εύχομαι και στον Φαν Μπόμελ και στον Όφερμαρς τα καλύτερα. Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό που έχουν πετύχει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα ήταν δίκαιο να είχαμε νικήσει, με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά δεν νικάει πάντα η δυνατότερη ομάδα. Ήταν ένα όνειρο να παίξω στο Champions League σε ηλικία 36 ετών, αλλά είμαι χαρούμενος όπως και να έχει με την κλήρωση που είχαμε. Πάμε να βγάλουμε τον χειμώνα στο Europa League, αλλιώς στο Conference League. Έχουμε μια καλή ομάδα και θα δούμε τώρα πως μπορούμε να σταθούμε στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για μένα η Μπράιτον είναι το φαβορί σε αυτόν τον όμιλο. Τους έχω δει στην Αγγλία αρκετές φορές την περσινή σεζόν. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και αλλαγές και υψηλή ένταση. Είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα. Επίσης και η Μαρσέιγ θεωρώ πως είναι δυνατή και είμαι πραγματικά περίεργος για τον Άγιαξ. Έπαιξα εναντίον του Γιόσιπ Σούταλο στα play-offs του Champions League. Είναι ένας πολύ καλός, δυνατός και γρήγορος αμυντικός που θα βοηθήσει τον Άγιαξ.

Το βρίσκω δύσκολο να πω κάτι ουσιαστικό για τον Άγιαξ, γιατί δεν γνωρίζω όλες τις μεταγραφές που έκανε και όλους τους παίκτες που έφυγαν. Έχω δει ότι ο Άγιαξ έχει αποκτήσει αρκετούς ξένους παίκτες. Αν όλοι πάνε καλά και πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις στο Europa League, τότε η αξία τους θα διπλασιαστεί, όπως συμβαίνει συνήθως με τους παίκτες του Άγιαξ. Αλλιώς θα πρόκειται για κακές αγορές. Νομίζω ότι εμπεριέχει ρίσκο αυτό, γιατί ο Άγιαξ πάντα βασίζεται σε ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται μέσα από την ομάδα και αναδεικνύονται. Τώρα ο Άγιαξ έχει μια διαφορετική κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι κακό. Θα δούμε πως θα πάει.

Δεν έχω πραγματικά κάποιο μυστικό. Προπονούμαι σκληρά, προσέχω τον εαυτό μου, και ξεκουράζομαι καλά. Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τον οργανισμό. Ελπίζω να μπορέσω να δείξω απέναντι στον Άγιαξ ότι ακόμα μπορώ να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Οι Ολλανδοί με ακολουθούν αρκετά, συνεπώς είναι μια καλή στιγμή να δείξω τι μπορώ να κάνω ακόμα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X