ΠΑΟΚ: Με Μεϊτέ στην αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Με Μεϊτέ στην αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (2/9), με τον Σουαλό Μεϊτέ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σ' αυτή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (3/9, 20:00, COSMOTE SPORT 3 HD) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή.

Σ’ αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φόρα ο Σουαλό Μεϊτέ, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Βρακάς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X