Η ΑΕΚ χωρίς Γκατσίνοβιτς και Πισάρο στο Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ χωρίς Γκατσίνοβιτς και Πισάρο στο Βόλο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο Μεξικανός εξτρέμ έμειναν εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ στον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο!

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα και η ομάδα θα μεταβεί στον Βόλο, όπου αύριο (21:30) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Στην προπόνηση της ομάδας εμφανίστηκαν νέα προβλήματα τραυματισμού, καθώς Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και  Ροντόλφο Πισάρο, δεν συμμετείχαν. Ο πρώτος έχει ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πλευρό, κάτι που επηρέασε και την μη κλήση του στην Εθνική Σερβίας.

Από την άλλη ο Μεξικανός είχε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Παράλληλα εκτός είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει είχε αποφασιστεί να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί στον Βόλο.

Πιο αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X