Φέλιξ: «Παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Μπαρτσελόνα»

Φέλιξ: «Παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ζοάο Φέλιξ, κατά την παρουσίασή του από τους «μπλαουγκράνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Ζοάο Φέλιξ, αφού ο Πορτογάλος φορ ανακοινώθηκε από τους Καταλανούς.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τα «μπλαουγκράνα», ο διεθνής άσος δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, μίλησε για τους στόχους του με την πρωταθλήτρια Ισπανίας, ενώ υπογράμμισε πως το να παίξει για την «Μπάρτσα» ήταν για εκείνον όνειρο.

«Όλοι ξέρουν πόσο χαρούμενος είμαι. Έχω δουλέψει για να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο από παιδί, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω και ελπίζω να είναι μια υπέροχη σεζόν.

Είναι κάτι μοναδικό, είναι κάτι που έψαχνα πολύ καιρό. Όταν μου το είπαν ήμουν πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον. Έβλεπα την Μπαρτσελόνα από παιδί και ήμασταν πάντα οπαδοί της, είχαμε αυτή τη ψευδαίσθηση και εδώ είμαι.

Θέλω να παλέψω για τίτλους. Το Champions League ήταν πάντα το τρόπαιο των ονείρων μου, αλλά προχωράμε σιγά σιγά. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε», είπε ο Ζοάο Φέλιξ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X