KAE AEK: Συνεργασία με τη NOVA απολυμαντική

KAE AEK: Συνεργασία με τη NOVA απολυμαντική
Photo Credits: INTIME

Μία σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Μία σημαντική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΕΚ, η οποία θα έχει στο πλευρό της την NOVA απολυμαντική!

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ: «Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη NOVA Aπολυμαντική.

Η NOVA Απολυμαντική ιδρύθηκε το 1997 στο Ηράκλειο της Κρήτης και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έγινε Leader στο νησί σε θέματα υγειονομικής κάλυψης επιχειρήσεων και ιδιωτών .

Έχει αντικείμενο τις απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις χώρων, καθώς και τον αρωματισμό, την υγιεινή τουαλέτας και τον βιοκαθαρισμό στρωμάτων. Το 2015 ίδρυσε υποκατάστημα στη Σαντορίνη, που λειτουργεί μέχρι σήμερα και το Νοέμβριο του 2022 ξεκίνησε το υποκατάστημα των Αθηνών, με έδρα το Γέρακα Αττικής .

Οι πιστοποιήσεις ISO 9001 , ISO 14001, ISO 45001 και ISO 22000, καθώς και η εφαρμογή του Νοva  Barcode system για όλους τους πελάτες της επιχείρησης,  την οδηγεί στην κατάκτηση της κορυφής των υπηρεσιών απολύμανσης, όπου δραστηριοποιείται .

 «Ένα επαγγελματικό όνειρο ζωής, που ήταν η συνεργασία με την AEΚ BC, έγινε πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας την υγειονομική κάλυψη του Κλειστού Γηπέδου μπάσκετ της ΑΕΚ. Είναι τεράστια τιμή για μένα και την επιχείρησή μου, να έχω την ευλογία να μπορώ να επιλέγω, να προσφέρω υπηρεσίες ποιότητας στην αγαπημένη μου ομάδα, την ομάδα που το σήμα της, είναι το έμβλημα όλων των Ελλήνων», δήλωσε ο Επιστημονικός υπεύθυνος και ιδιοκτήτης της NOVA Απολυμαντικής, Μάνος Τζανακάκης.

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της «Βασίλισσας», τη NOVA Απολυμαντική, μία εταιρεία με μεγάλη δυναμική και προσφορά στον χώρο του αθλητισμού. Στη ξεχωριστή αυτή χρονιά για το Σύλλογό μας είναι μεγάλη τιμή να έχουμε συνοδοιπόρους, που αντιλαμβάνονται το ειδικό βάρος των περιστάσεων και θέλουμε να πιστεύουμε, ότι μαζί θα πανηγυρίσουμε πολλές νίκες», δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ BC, Γιάννης Δασκολιάς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X