Προπονητής Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Δεν πάει πουθενά ο Μπάλντοκ»

Προπονητής Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Δεν πάει πουθενά ο Μπάλντοκ»
Photo Credits: INTIME

Κατηγορηματικός ήταν ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Πολ Χεκινγκμπότομ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει με μεταγραφή ο Τζορτζ Μπάλντοκ, που ακούστηκε για την ΑΕΚ.

Κατηγορηματικός ήταν ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Πολ Χεκινγκμπότομ, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζορτζ Μπάλντοκ. «Δεν θα πάει πουθενά», ξεκαθάρισε, απαντώντας έτσι στο σενάριο που τον ήθελε να μιλά με την ΑΕΚ.

Η Ένωση ενδιαφέρθηκε για τον 30χρονο διεθνή δεξιό μπακ, ωστόσο η Σέφιλντ δεν έχει καμία πρόθεση να τον αφήσει να φύγει, μιας και δεν υπάρχει χρόνος να βρεθεί αντικαταστάτης του.

Ο Χεκινγκμπότομ αναφέρθηκε στον Μπάλντοκ, στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Έβερτον και ξεκαθάρισε: «Δεν φεύγει. Δεν φεύγει. Θέλω να σιγουρέψω ότι θα πάρουμε παίκτες. Γιατί να φύγει; Αν δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε παίκτες, γιατί να τον αφήσουμε να φύγει; Οπότε τελειώσαμε με αυτό. Δεν πουλάμε άλλους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποιους».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X