Επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Φίλκρουγκ

Επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Φίλκρουγκ
Photo Credits: INTIME

Η Ντόρτμουντ απέκτησε τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν, Νίκλας Φίλκρουγκ, από τη Βέρντερ Βρέμης για τρία χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φίλκρουγκ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αργά την Πέμπτη, ήταν στην κορυφή της λίστας των σκόρερ την περασμένη σεζόν με 16 γκολ, όσα είχε και ο Κρίστοφερ Ενκουκού της Λειψίας, που μετακόμισε στην Τσέλσι.

«Χάρη στις δυνατές εμφανίσεις του έχει γίνει πυλώνας στην επίθεση για την εθνική ομάδα», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Σεμπάστιαν Κελ.

«Είναι δυνατός στον αέρα, σωματικά παρών, δυνατός στο ένας εναντίον ενός και δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους. Με αυτές τις ικανότητες έχει το προφίλ που ψάχναμε».

Ο 30χρονος Φίλκρουγκ κέρδισε την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα πέρυσι λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, όπου ήταν ένας από τους λίγους διακεκριμένους παίκτες της Γερμανίας, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τον πρώτο γύρο.

«Ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος όταν ήρθε η προσφορά γιατί το βήμα σε αυτόν τον σύλλογο ήταν αυτό που ήθελα», είπε ο Φίλκρουγκ. «Μπορώ να εξελιχθώ και να αποκτήσω νέες εμπειρίες. Είμαι έτοιμος να πάω για να βοηθήσω την ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X