Πιθανότατα όλα τα ματς των ελληνικών ομάδων την Πέμπτη - Ποιοι θα πάρουν κλειδάριθμο στην κλήρωση

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο είναι όλα τα ματς των εκπροσώπων μας σε Europa και Conference να διεξάγονται την ίδια ημέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η συμμετοχή των τεσσάρων ελληνικών ομάδων (και κυρίως των τριών του Λεκανοπεδίου) στους ομίλους του Europa και του Conference να πονοκεφαλιάζει την UEFA, την ελληνική αστυνομία, ακόμη και την Ευρωλίγκα, ωστόσο, το σενάριο, που «έπαιζε» τις τελευταίες ώρες και θέλει κάποια παιχνίδια να διεξάγονται Τρίτη ή Τετάρτη, απομακρύνεται! Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα όλα τα ματς των εκπροσώπων μας στις δύο διοργανώσεις θα διεξάγονται στη «μέρα τους», δηλαδή Πέμπτη!

Υπάρχει μια μικρή περίπτωση κάποια παιχνίδια να γίνουν Τετάρτη, αλλά από τα 24, συνολικά, των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, «βαριά» να συμβεί αυτό δύο ή τρεις φορές. Το πιθανότερο σενάριο, όπως προαναφέραμε, είναι να παίζουν όλοι Πέμπτη, δύο στις 20:00 και δύο στις 22:00. Μιλάμε, δηλαδή, για κανονικό πάρτι του ελληνικού ποδοσφαίρου την ίδια ημέρα.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως στην αυριανή (01/09, 14:00) κλήρωση του Μονακό, η UEFA έχει αποφασίσει ήδη να βάλει κλειδάριθμους σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό λόγω εντοπιότητας και μάλλον θα αποφασιστεί να μπουν κλειδάριθμοι και στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τηλεοπτικούς λόγους.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X