Ο Βόλος, η κλήρωση και στο βάθος Ολυμπιακός!

Ο Βόλος, η κλήρωση και στο βάθος Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην επόμενη μέρα, στην υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής, στο Europa και το ντέρμπι μετά τη διακοπή...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα είπαμε όλα, βγάλαμε τα συμπεράσματά μας, συμφωνήσαμε και διαφωνήσαμε για αυτά, όλα με αφορμή την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από τα play off του Champions League, γεγονός που ήρθε μετά (και) τη γκέλα εντός έδρας για το πρωτάθλημα με την ομάδα των Σερρών, άρα αναμενόμενα σηκώνεται μπόλικη κουβέντα. Όλα αφορούν την εικόνα της ομάδας, τα κενά που ανακαλύπτει κανείς και εννοείται πως είναι απόλυτα σεβαστή η κάθε άποψη. Θα δούμε αν θα προκύψει ενίσχυση στην άμυνα, κέντρο ή άκρα της ομάδας, είτε σε κάποια άλλη θέση και θα κρίνουμε, όπως και πάντα μέσα από τα αποτελέσματα. Έως τότε οφείλουμε να εστιάζουμε σε ότι υπάρχει, δουλεύεται και έρχεται.

Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ, στο αγωνιστικό της, αφορά κύρια ένα και μόνο πράγμα: το ματς που έρχεται στον Βόλο εκτός έδρας κόντρα στη τοπική ομάδα. Διότι έπειτα από σερί αγώνων δίχως νίκη και με έναν αποκλεισμό, οι νταμπλούχοι (όλος ο οργανισμός της Ένωσης) έχουν υποχρέωση αντίδρασης και ανάγκη νίκης, της πρώτης για το πρωτάθλημα που υπερασπίζεται ο Δικέφαλος! Για αγωνιστικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, να αφήσουν πίσω τους έναν πικρό και σκληρό αποκλεισμό, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση. Δεν πρέπει ωστόσο να μείνουν σε αυτό το αποτέλεσμα και γεγονός.

Επίσης μετά τη συγκεκριμένη αγωνιστική υποχρέωση ακολουθεί διακοπή και έπειτα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο της σεζόν στην Νέα Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ και φυσικά δεν χρειάζεται να ιδρώσει κάνεις προκειμένου να εξηγήσει τη σημασία και σπουδαιότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Σε αυτή λογικά θα είναι διαθέσιμος ξανά για ενδεκάδα ο Λιβάι Γκαρσία που τόσο έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια των “κιτρινόμαυρων”, για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όπως και να χει ο Δικέφαλος οφείλει να πάει στο ντέρμπι αυτό έπειτα από μια ήρεμη διακοπή και όχι μέσα στην εσωστρέφεια και τον προβληματισμό που τρέφεται και ζει μέσα από τα αρνητικά αποτελέσματα και τις στραβές.

Ευτυχώς, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο πνευματικό, η ΑΕΚ έχει το κατάλληλο πρόσωπο για να τους προετοιμάσει όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εννοείται πως αναφέρομαι στον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ήδη διαχειρίζεται ο ίδιος την κατάσταση για να αφήσει μια για πάντα πίσω, πρώτα ο ίδιος τον αποκλεισμό, έπειτα και οι υπόλοιποι… Από χθες σε αυτό δουλεύει και όλη τη μέρα σήμερα, έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγώ, πρώτα το δουλεύει με τον εαυτό του, μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν θα επιτρέψει να μείνει σε αυτόν τον αποκλεισμό η ομάδα του και το γκρουπ του.

Δεν υπάρχουν …φαντάσματα με Αλμέιδα και η κλήρωση

Όσο για τη δήλωση του και τη προσπάθεια να μεταφραστεί, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε φαντάσματα και πάντα το “τι ήθελε να πει με αυτό που είπε;” ο Ματίας Αλμέιδα; Τίποτα δεν ήθελε να πει, ούτε κρύβεται κάποιο απίθανο μήνυμα πίσω από την ατάκα για μια ευκαιρία που μπορεί να μην έχει ξανά, απλά εξέφρασε την απογοήτευσή του. Διότι έτσι, πλούσια και απόλυτα, εκδηλώνεται ο Πελάδο, όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις στιγμές που τον ενοχλεί κάτι, ένα αποτέλεσμα, ένας αποκλεισμός όπως πιο συγκεκριμένα ισχύει για την περίπτωσή αυτή που σχολιάζουμε. Όλα καλά, δεν υπάρχουν φαντάσματα και προχωράμε.

Δεν θα είναι ποτέ κουραστικό να υπενθυμίζουμε ότι ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλύτερα από όλους μας. Ας το εμπεδώσουμε και ας προχωρήσουμε παρακάτω και το ανάθεμα ας πέφτει σε εμάς και μακριά από την ομάδα. Τώρα η ΑΕΚ θέλει νίκες στα επόμενα σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου κολλητά (4η και 5η αγωνιστική πιο χαρακτηριστικά) θα παίξει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (εντός και εκτός αντίστοιχα) και ενδιάμεσα θα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον όμιλο του Europa League.

Ο Βόλος, η κλήρωση και στο βάθος Ολυμπιακός!

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει για αυτό και η κλήρωση του Europa και η πρώτη της αγωνιστική αν και θα είναι η πρώτη μόλις φορά με 3 ματς σε 8 μέρες και με μάξιμουμ ένα μόνο ταξίδι (αφού τα εντός συνόρων είναι στην Αττική, σε Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο Αλεξάνδρας πιο συγκεκριμένα). Οπότε έχει τη σημασία του αν το πρώτο ματς της ΑΕΚ στη φάση ομίλων του Europa League θα είναι εντός έδρας και με ποιά ομάδα, ή εκτός πού θα είναι το ταξίδι και επίσης με ποια αντίπαλο. Όλα παίζουν ρόλο σε γεμάτες χρονιές όπως έπαιξε και το γεγονός (αρνητικά για την ΑΕΚ) της αλλαγής των ημερομηνιών των αγώνων με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την άμεση αγωνιστική υποχρέωση που προκάλεσε με την Αντβέρπ εκτός έδρας.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου θα διαπιστώσει ο καθένας από εμάς αν έγινε τελικά κάποια κίνηση, ή όχι και από το αποτέλεσμα θα κριθούν όλα. Αλλά όχι αν πρόκειται ήδη για καλή ανταγωνιστική ομάδα, αν διαθέτει τον κορυφαίο προπονητή και αν έχει τη δυνατότητα για repeat αλλά και για να κάνει πράγματα στην Ευρώπη που θα φτιάξουν σχετικά και το μέλλον της και τις κληρώσεις της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας - Εξαντλήθηκαν τα πιο οικονομικά

Υγ: Η προσπάθεια στο μπάσκετ στο κομμάτι της ενίσχυσης πρέπει να ανταμειφθεί διότι γίνεται σε πολύ δύσκολους καιρούς. Απαιτείται η βοήθεια όλων μας. Πρέπει να πάρει έστω το 20% του ποδοσφαίρου σε εισιτήρια διαρκείας αντίστοιχες κάρτες, εφόσον δύναται και στο μπάσκετ! Τουλάχιστον το 20% να πάρει θα έχουμε sold out… Κρίμα δεν είναι;;;

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X