ΑΕΚ: Κανένα κρυφό μήνυμα πίσω από την ατάκα του Αλμέιδα, μόνο συναισθηματική φόρτιση

ΑΕΚ: Κανένα κρυφό μήνυμα πίσω από την ατάκα του Αλμέιδα, μόνο συναισθηματική φόρτιση
Photo Credits: INTIME

Δεν σήμαινε απολύτως τίποτα περισσότερο η ατάκα Αλμέιδα "μπορεί να μην έχω ξανά την ευκαιρία να ζήσω αυτό το όνειρο", παρά μόνο πίεση της στιγμής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όνειρο και για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και για τον Ματίας Αλμέιδα, ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Το ήθελαν πολύ και δεν το έκρυβαν. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχθηκε ανοιχτά μετά την λήξη του αγώνα με την Αντβέρπ, πως ήταν ένα μεγάλο όνειρο αυτή η πρόκριση. Όμως η αλήθεια είναι πως η ατάκα “ένα όνειρο που μπορεί να μην έχω την ευκαιρία να ξαναζήσω”, προκάλεσε και συζητήσεις αλλά και ενδεχομένως έναν προβληματισμό.

Υπήρξαν και αυτοί που σκέφτηκαν πως ενδεχομένως μια τέτοια κουβέντα, μπορεί να κρύβει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του Αλμέιδα ή κάποιο κρυφό μήνυμα. Τίποτε απ’ αυτά δεν ισχύει. Ο Αργεντινός τεχνικός την ήθελε πολύ αυτή την πρόκριση. Ήξερε πόσο μεγάλη ευκαιρία ήταν. Και ο αποκλεισμός και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε, του προκάλεσε και απογοήτευση και πίκρα και συναισθηματική φόρτιση.

Ως ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος, ο Αλμέιδα ξέρει καλά πως τόσο μεγάλες ευκαιρίες, δεν έρχονται κάθε μέρα. Όλοι μέσα στην ΑΕΚ, αυτό σκέφτηκαν. Και πάνω στην ένταση και την συναισθηματική φόρτιση, απλώς εξέφρασε φωναχτά, αυτό που σκεφτόταν. Τίποτε περισσότερο. Άλλωστε ο Αλμέιδα έχει αποδείξει πως είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβει ποτέ ούτε τα πραγματικά του συναισθήματα, ούτε τις σκέψεις του. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος που αυτό που αισθάνεται και αυτό που σκέφτεται, το μοιράζεται.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X