Η πραγματική διάσταση της διαχείρισης από τον Αλμέιδα, της αποχώρησης του Ζαρίφ

Η πραγματική διάσταση της διαχείρισης από τον Αλμέιδα, της αποχώρησης του Ζαρίφ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τον τρόπο που ο Αλμέιδα επέλεξε να διαχειριστεί την αποχώρηση του Ζαρίφ από το τιμ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πως ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, προκάλεσε και πίκρα και απογοήτευση στην ΑΕΚ. Όπως όμως γίνεται συνήθως πέριξ του οργανισμού της ομάδας, έδωσε και το έναυσμα για ένα κυνήγι ευθυνών, που περισσότερο έμοιαζε με κυνήγι μαγισσών, αλλά και ανάπτυξη θεωριών που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ακόμα και η αποχώρηση του Ομάρ Ζαρίφ έπεσε στο τραπέζι της σπέκουλας, ως κενό το οποίο λανθασμένα δεν καλύφθηκε.

Ωστόσο πέραν της σπέκουλας, υπάρχει και η πραγματική διάσταση της διαχείρισης από τον Ματίας Αλμέιδα αυτής της αποχώρησης, που έχει το ενδιαφέρον της. Φυσικά για τον Αργεντινό τεχνικό ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του Ζαρίφ. Δεξί του χέρι και πιο στενός του συνεργάτης ήταν. Ήταν μια εξέλιξη που ούτε ο Αλμέιδα την ήθελε, ούτε και ο ίδιος ο Ζαρίφ. Ήταν ανωτέρα βία. Από εκεί και πέρα είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτηκε πολύ την διαχείριση της επόμενης μέρας και του κενού που έμενε στο τεχνικό του τιμ.

Ο Αλμέιδα έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και κυρίως τα έβαλε στην ζυγαριά. Τι θα ήταν καλύτερο για την λειτουργία της ομάδας. Και αυτό που τελικά επέλεξε, ήταν να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του Ζαρίφ και να μπει σε μια διαδικασία περίπου ανακατανομής κάποιων ρόλων μέσα στο τεχνικό τιμ. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψει χωρίς τον Ζαρίφ ως συνεργάτη του. Το έχει ξανακάνει και με επιτυχία. Επομένως δεν είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Φυσικά και αν είχε κρίνει πως απαιτείται η αντικατάσταση του Ζαρίφ με κάποιο άλλο πρόσωπο, αυτό θα είχε γίνει. Όμως το σκέφτηκε, το ζύγισε και και έκρινε ο Αλμέιδα πως το τιμ μπορεί να δουλέψει εξίσου αποτελεσματικά, χωρίς να υπάρξει κάποια προσθήκη. Και μέχρι τώρα εξάλλου, δεν φαίνεται να έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ή η παραμικρή αρρυθμία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X