«Σχεδόν βέβαιη η μεταγραφή του Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό - Τελειώνει την Παρασκευή»

«Σχεδόν βέβαιη η μεταγραφή του Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό - Τελειώνει την Παρασκευή»
Photo Credits: INTIME

Σίγουροι για τη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται οι Βούλγαροι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σίγουροι για τη μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται οι Βούλγαροι.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το “gol.bg”, το οποίο επικαλείται πληροφορίες της «Match Telegraph», η Λουντογκόρετς είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Βούλγαρο σταρ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «η μεταγραφή αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου των γειτόνων, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου (Παρασκευή)».

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι «οι δύο πλευρές λέγεται ότι δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές σχετικά με τη συμφωνία, καθιστώντας την αρκετά πραγματική. Βέβαια, πάντα θα μπορούσε να προκύψει κάτι την τελευταία στιγμή για να πουληθεί η μεταγραφή του Ντεσπόντοφ στον Ολυμπιακό, αλλά σύμφωνα με ελληνικές πηγές τα πράγματα είναι πάνω από 70% σίγουρο».

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς ως το καλοκαίρι του 2024.

Αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και συνολικά έχει 39 γκολ και 55 ασίστ σε 128 εμφανίσεις. Την περασμένη σεζόν είχε 48 συμμετοχές με 19 τέρματα και 22 ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X