Αρνήθηκε η Φιορεντίνα την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άμραμπατ

Αρνήθηκε η Φιορεντίνα την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άμραμπατ
Photo Credits: INTIME

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση της Φιορεντίνα στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ των «Times», υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στο τι δίνει ο ένας σύλλογος και στο τι θέλει να λάβει ο άλλος.

Κι αυτό διότι οι «βιόλα» αξιώνουν περίπου 35 ακτομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον Μαροκινό άσο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να διαθέσουν τέτοιο ποσό λόγω και του Financial Fair Play.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση για να πάρει τον Άμραμπατ με τη μορφή δανεισμού, κάτι που απέρριψε η Φιορεντίνα.

Σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ιταλικής ομάδας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, αλλά και ο ίδιος παραδέχεται πλέον ότι είναι δύσκολο να αποχωρήσει τώρα από τη Φλωρεντία.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X