Τεχνικός διευθυντής Αντβέρπ, Μαρκ Όφερμαρς: «Δεν τολμούσαμε να πιστέψουμε ότι θα βρεθούμε στους ομίλους»

Τεχνικός διευθυντής Αντβέρπ, Μαρκ Όφερμαρς: «Δεν τολμούσαμε να πιστέψουμε ότι θα βρεθούμε στους ομίλους»
Photo Credits: INTIME

Χαρούμενος για την επιτυχία της Αντβέρπ να φτάσει στους ομίλους του Champions League ήταν ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου, Μαρκ Όφερμαρς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους τόνους, μετά τη σπουδαία πρόκριση της Αντβέρπ επί της ΑΕΚ στο Champions League, θέλησε να ρίξει με δηλώσεις του ο Μαρκ Όφερμαρς.

Ο τεχνικός διευθυντής των νταμπλούχων Βελγίου ήταν σίγουρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε, αλλά εμφανίστηκε προσγειωμένος όσον αφορά τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μία πολύ απαιτητική σεζόν, όπως δήλωσε.

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αυτό μπορώ να σας πω», ήταν το πρώτο σχόλιό του.

«Είναι υπέροχο, ναι. Επίσης, για εμένα. Δεν τολμούσαμε να το ονειρευτούμε. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι στο Βέλγιο το κάνουν. Τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσουμε», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για την επίτευξη του ονείρου της παρουσίας της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League.

«Θα είναι συναρπαστικο. Θα περιμένουμε την κλήρωση την Πέμπτη και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League δεν αλλάζει πραγματικά τίποτα. Δεν χρειάζεται να πάρεις έναν παίκτη, που θα έχει πλέον προστιθέμενη αξία. Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα ας περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή. Εκείνο που μπορώ να σας πω τώρα είναι πως θα είναι μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Και αν θέλουμε να προοδεύσουμε, θα πρέπει να τελειώσει το γήπεδο. Διαφορετικά το πλάνο δεν θα λειτουργήσει».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X