ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος συνθέτης παρά τα προβλήματα υγείας στα 88 του χρόνια βρίσκεται δίπλα στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Αντβέρπ στην Νέα Φιλαδέλφεια για την ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League με όνειρο την επιστροφή στα… αστέρια.

Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της βραδιάς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται φυσικά στο γήπεδο για να δει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο σήμερα υπάρχει και ένας εκλεκτός καλεσμένος δίπλα στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Λευτέρης Παπαδόπουλος, παρά τα προβλήματα στην υγεία του και την ηλικία του, βρίσκεται εδώ, δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Λάκη Νικολάου για αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Δείτε εικόνες:

ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ - Αντβέρπ: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με τον Μελισσανίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X