Η Λιόν ήθελε Μαντί Καμαρά, αλλά προχωρά για τον Πολ Ακουόκου!

Η Λιόν ήθελε Μαντί Καμαρά, αλλά προχωρά για τον Πολ Ακουόκου!
Photo Credits: INTIME

H Λιόν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει για την απόκτηση του Πολ Ακουόκου της Μπέτις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λιόν καίγεται για την απόκτηση ενός χαφ και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυσή της. Ο Γκίδο Ροντρίγκες ήταν ο πρώτος στόχος των Γάλλων, αλλά η Μπέτις δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει και οι απαιτήσεις της είναι αρκετές μεγάλες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει στη λίστα της ως plan b και η περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, με διάφορα δημοσιεύματα από τη Γαλλία να αναφέρουν προ ημερών πως ήταν διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 10 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Ωστόσο, όλα αυτά παρέμειναν σε φιλολογικό επίπεδο.

Νεότερα δημοσιεύματα, σήμερα, βάζουν στο στόχαστρο της Λιόν έναν ακόμη μέσο. Πρόκειται για τον Πολ Ακουόκου, τον χαφ της Μπέτις, ο οποίος αδυνατεί να βρει χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα και έχει παίξει και στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων».

Με τον 25χρονο μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού να φαίνεται πως αποτελεί πλέον τον πρώτο στόχο της Ολιμπίκ για την ενίσχυση στον άξονα, αλλά συνάμα αυτό να είναι και ένα… καλό μαντάτο για τον Ολυμπιακό αφού η γαλλική ομάδα μάλλον θα αποσυρθεί για τον Καμαρά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X