Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Μονακό ο Μπάλογκαν

Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Μονακό ο Μπάλογκαν
Photo Credits: INTIME

Παίκτης της Μονακό θεωρείται ο Φολαρίν Μπάλογκαν, ο οποίος πέρασε τα ιατρικά και αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί σήμερα από τους Μονεγάσκους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοινώνεται σήμερα (30/08) από την Μονακό ο επιθετικός της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπάλογκαν, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο γαλλικός σύλλογος ήρθε εντέλει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, παρόλο που οι «κανονιέρηδες» είχαν απορρίψει την αρχική πρόταση της Μονακό διότι πίστευαν πως ο παίκτης άξιζε τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ. Έτσι ο λονδρέζικος σύλλογος θα λάβει στα ταμεία του 30 εκατ. ευρώ και υπό προϋποθέσεις άλλα 10 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Ο 22χρονος επιθετικός που έπαιζε ως δανεικός στη γαλλική Ρεν την περσινή σεζόν, είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση καθώς σε 37 αγώνες σημείωσε 21 γκολ και μέτρησε τρεις ασίστ, επίσης, σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γαλλίας.

Πριν τον δανεισμό του, μετρούσε με την Άρσεναλ δέκα συμμετοχές με δυο γκολ και μια ασίστ. Κατά την επιστροφή του βέβαια στον βρετανικό σύλλογο, δεν πήρε τις ευκαιρίες του αφού και διάφορες μεταγραφές όπως αυτή του Χάβερτς έπαιξαν ρόλο για να μείνει στην… άκρη από τον Αρτέτα.

Όπως έπαιξε και κομβικό ρόλο ο τραυματισμός που είχε στο φιλικό προετοιμασίας με την Μπαρτσελόνα, χάνοντας σημαντικό έδαφος σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X