ΑΕΚ: Αυτό ήταν το τελευταίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακούστηκε ο ύμνος του Champions League (VIDEO)

ΑΕΚ: Αυτό ήταν το τελευταίο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακούστηκε ο ύμνος του Champions League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Και, όμως, έχουν περάσει σχεδόν 21 χρόνια από το τελευταίο ματς με σεντόνι και ύμνο Champions League στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και, όμως, έχουν περάσει σχεδόν 21 χρόνια από το τελευταίο ματς της ΑΕΚ, όπου ακούστηκε ο ύμνος του Champions League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Η Γκενκ, ο τελευταίος σκόρερ της ΑΕΚ και το ρεκόρ των έξι ισοπαλιών», θα μπορούσε, κάλλιστα, να είναι ο τίτλος για το κομμάτι αυτό.

Ήταν 30 Οκτωβρίου του 2022, όταν η ΑΕΚ υποδεχόταν την Γκενκ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο «Νίκος Γκούμας» της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση προερχόταν από τέσσερις σερί ισοπαλίες ως τότε, έχοντας δύο με Ρεάλ Μαδρίτης (3-3 εντός και 2-2 εκτός) και από μία με τους Βέλγους (0-0) και τη Ρόμα (0-0).

Μάλιστα στο τέλος αυτές θα γίνονταν έξι, σε μια αξιοσημείωτη επίδοση για την Ένωση που ούτε κέρδισε, αλλά ούτε και ηττήθηκε εκείνη τη σεζόν στο Champions League!

Ας επιστρέψουμε όμως στο τελευταίο εντός έδρας του Δικέφαλου, εκεί όπου όπως σας κάναμε… σπόιλ, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1. Η Γκενκ είχε προηγηθεί με τον Σονκ στο 22′, πριν ο Βασίλης Λάκης σκοράρει το τελευταίο γκολ της ΑΕΚ στο ιστορικό της γήπεδο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέτυχε στο μισάωρο του αγώνα το τέρμα για το τελικό σκορ και εκείνο που έμελλε να καταγραφεί ως το τελευταίο μέχρι και τώρα…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X