Ο Χάαλαντ, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών

Ο Χάαλαντ, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών
Photo Credits: INTIME

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς στην Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 23χρονος ψηφίστηκε μπροστά από τους συμπαίκτες του Κέβιν ντε Μπρόινε και Τζον Στόουνς, καθώς και από τους Μάρτιν Όντεγκααρντ της Άρσεναλ, Μπουκάγιο Σάκα και τον πρώην παίκτη της Τότεναμ Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι τώρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάαλαντ σκόραρε 52 γκολ σε 53 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, συμβάλλοντας στο triple crown της Σίτι καθώς κατέκτησε την Premier League, το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο απονεμήθηκαν στον Νορβηγό διεθνή οι τίτλοι του παίκτη της σεζόν στην Premier League και του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την Ένωση Αθλητικών Συντακτών.
Ο Σάκα ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά ο νέος παίκτης της χρονιάς στο PFA, ενώ ήταν υποψήφιος για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.Η επιθετικός της Άστον Βίλα, Ρέιτσελ Ντέιλι, εξασφάλισε το βραβείο της Καλύτερης Παίκτριας της PFA, αφού τερμάτισε πρώτη σκόρερ στη Γυναικεία Σούπερ Λιγκ με 22 γκολ.

Η Λόρεν Τζέιμς της Τσέλσι ανακηρύχθηκε ως νέα παίκτρια της χρονιάς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X