Στοίχημα: Όλα τα φώτα πάνω στο ΑΕΚ - Αντβέρπ

Στοίχημα: Όλα τα φώτα πάνω στο ΑΕΚ - Αντβέρπ

Απόψε κρίνονται τα τελευταία τρία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League και φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρία παιχνίδια διεξάγονται απόψε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην Αμβέρσα ενώ στα άλλα δυο ματς, η Κοπεγχάγη είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση εις βάρος της Ρακόφ και η PSV Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ρέιντζερς.

ΑΕΚ – Αντβέρπ 22:00

Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες πριν αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο Βέλγιο όμως γκολ δεν κατάφερε να βρει. Η ΑΕΚ είχε καλή εικόνα κόντρα στην Αντβέρπ ωστόσο ηττήθηκε 1-0 από τους Βέλγους και τώρα χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στους ομίλους. Ο Στάνκοβιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι ετοιμοπόλεμος ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Λιβάι Γκαρσία ωστόσο είναι άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή. Η Αντβέρπ δεν έδειξε σπουδαία πράγματα στο πρώτο ματς αλλά παρουσίασε μια συμπαγή εικόνα με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα. Ο Μπατάιγ είναι τιμωρημένος και δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα στον Φαν Μπόμελ για το δεξί άκρο της άμυνας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει στη νίκη, η οποία δεν αποκλείεται να στείλει και το ματς στην παράταση.

PSV Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς 22:00

Ματσάρα είχαμε πριν μια εβδομάδα στο “Άιμπροκ Παρκ” ανάμεσα στην PSV Αϊντχόφεν και την Ρέιντζερς. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν δύο φορές όμως σε ισάριθμες περιπτώσεις είχαμε την ισοφάριση από τους Ολλανδούς, οι οποίοι δικαιολογημένα τώρα στην έδρα τους είναι το φαβορί. Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στην ίδια φάση και μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Σκωτία, η Ρέιντζερς πανηγύρισε διπλό και πρόκριση στους ομίλους με σκορ 1-0.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η PSV είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση μέσα από τα χέρια της.

Κοπεγχάγη – Ρακόφ 22:00

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X