Εθνική ομάδα: Τελικός… πρόκρισης με την Νέα Ζηλανδία με φόντο τους «16» του Mundobasket 2023

Εθνική ομάδα: Τελικός… πρόκρισης με την Νέα Ζηλανδία με φόντο τους «16» του Mundobasket 2023
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τετάρτης την Νέα Ζηλανδία με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήρθε η ώρα για τον πρώτο μεγάλο «τελικό» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8 15:40) την Νέα Ζηλανδία με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τις εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη έχει κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική του 3ου ομίλου την Ιορδανία με 92-71, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) υπέστη την ήττα, από την σαφώς ανώτερη team USA με 109-81.

Η «επίσημη αγαπημένη» καλείται να πάρει την νίκη απέναντι στους σκληροτράχηλους Νεοζηλανδούς προκειμένου να εκπληρώσει τον πρώτο της στόχο που είναι η πρόκριση από τον όμιλο. Σε περίπτωση που η Εθνική ομάδα καταφέρει να κερδίσει το σύνολο της Ωκεανίας τότε στην επόμενη φάση θα δημιουργηθεί ένας καινούργιος όμιλος, όπου ήδη περιμένουν η Λιθουανία το Μαυροβούνιο και οι ΗΠΑ. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που επικρατήσει η Ελλάδα κλειδώνει αυτόματα την συμμετοχη της στο προολυμπιακο τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί προπονήθηκε κανονικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Στον άλλον αγώνα του 3ου ομίλου θα αναμετρηθούν οι ΗΠΑ με την χωρίς νίκη Ιορδανία (30/8 11:40)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X