Γκατσίνοβιτς: «Θα μπούμε για να κερδίσουμε αύριο - Πιστεύω στην ομάδα γιατί κάνουμε πολλές ευκαιρίες» (VIDEO)

Γκατσίνοβιτς: «Θα μπούμε για να κερδίσουμε αύριο - Πιστεύω στην ομάδα γιατί κάνουμε πολλές ευκαιρίες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ερχόμενο ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ μίλησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, με τον Σέρβο να αναφέρει πως η Ένωση θα μπει για να κερδίσει το ματς, καθώς στόχος είναι η ομάδα να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League, ενώ επίσης τόνισε την πίστη που έχει στην ομάδα.

Όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

«Η νοοτροπία μας παραμένει η ίδια σε κάθε ματς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να βρισκόμαστε στους ομίλους και με αυτή τη νοοτροπία θα μπούμε.

Το τι θα πρέπει να γίνει διαφορετικό, θεωρώ πως η ομάδα παίζει καλά, δημιουργεί ευκαιρίες. Προφανως και δεν τις εκμεταλλευόμαστε όλες. Η ομαδα έχει αποδείξει πως με υπομονή μπορεί να καταφέρει πολλά, σκοράραμε δύο γκολ στο τέλος με τη Ντιναμό. Πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να έχουμε υπομονή, ζητάμε υπομονή και από τον κόσμο που θα έχουμε τη στήριξή του. Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό ματς, όπως αποδείξαμε κόντρα στη Ντιναμό πως με υπομονή μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να το κάνουμε ξανά.

Για να μιλήσω εντελώς ειλικρινά ήρθα στην ΑΕΚ γιατί ήθελα να παίξω στο Champions League. Ήταν ένα όνειρό μου, πιστεύω και για όλη την ομάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να μπορέσω να συμμετέχω με αυτή την ομάδα στο Champions League.

Μπορώ να καταλάβω πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι να παίζει η ομάδα και να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και εγω όταν δεν είμαι στο ματς είμαι πολύ αγχωμένος, το είδατε και στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Όταν είμαι μέσα προσπαθείς για τον στόχο και είσαι πιο ήρεμος. Δεν θα με πειράξει να είμαι σε όλο το ματς στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό είναι και ένα μήνυμα για τον προπονητή ώστε να μην με βγάλει.»

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου εδώ:

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X