ΑΕΚ - Αντβέρπ: Τα πεπραγμένα του Πόνσε ως αντί-Λιβάι στην Αμβέρσα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ - Αντβέρπ: Τα πεπραγμένα του Πόνσε ως αντί-Λιβάι στην Αμβέρσα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για Αντβέρπ και αυτά είναι τα πεπραγμένα του Έκι Πόνσε ως αντί-Λιβάι στην Αμβέρσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Πόνσε ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με την Αντβέρπ στην OPAP Arena, όπουεν απουσία του Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ και το SDNA σας θυμίζει τις επιδόσεις του Αργεντινού στράικερ στο πρώτο ματς επί βελγικού εδάφους.

Κατ’ αρχήν ο Πόνσε ελλείψει Λιβάι Γκαρσία που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς, φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο ματς. Και έχει εικόνα από το τι εστί Αντβέρπ με δεδομένο πως στο πρώτο ματς των play off του Champions League με τους Βέλγους αγωνίστηκε για περισσότερα από 54 λεπτά. Συγκεκριμένα, μπήκε στο 36′ αντί του περσινού πρώτου σκόρερ της Ένωσης και πήρε άμεσα θέση στην επίθεση της Ένωσης.

Και τι έκανε εκεί; Βάσει των στατιστικών του Sofascore, ο Πόνσε είχε ένα σουτ στον στόχο και δύο εκτός στόχου βλέποντας τον αντίπαλο πορτιέρε να του βάζει ένα στοπ.

ΑΕΚ - Αντβέρπ: Τα πεπραγμένα του Πόνσε ως αντί-Λιβάι στην Αμβέρσα (ΦΩΤΟ)

Είχε μία επιτυχημένη ντρίμπλα στη μοναδική του απόπειρα. Συνολικά στο παιχνίδι είχε 18 επαφές με την μπάλα, ενώ ήταν αρκετά αποτελεσματικός στις πάσες του με 8 στις 10. Είχε μία μπαλιά-κλειδί, ενώ σε συνολικά 12 μονομαχίες σε αέρα και μη κέρδισε τις 7. Ειδικά, όμως, στον αέρα ήταν εξαιρετικός με 6 στις 9.

Όσο για τη βαθμολογία του; Αξιολογήθηκε με 7,5 με τους Άμραμπατ και Χατζισαφί να παίρνουν μεγαλύτερο βαθμό.

ΑΕΚ - Αντβέρπ: Τα πεπραγμένα του Πόνσε ως αντί-Λιβάι στην Αμβέρσα (ΦΩΤΟ)

Θετικά μηνύματα από τα νούμερα για έναν παίκτη που βρίσκεται μικρό σχετικά διάστημα στην ομάδα, δεν ήταν δηλωμένος στη λίστα των αγώνων με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X