Παπαδόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρόκριση επί της Αντβέρπ, κομβική η απουσία του Γκαρσία» (VIDEO)

Παπαδόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρόκριση επί της Αντβέρπ, κομβική η απουσία του Γκαρσία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος έχρισε την ΑΕΚ φαβορί απέναντι στην Αντβέρπ ενώ στάθηκε και στην απουσία του Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ μίλησε ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, στην εκπομπή «Πάμε γήπεδο» του ACTION 24.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για την ΑΕΚ και την υπόθεση «πρόκριση»:

«Όταν παίζεται ένα τόσο μεγάλος ματς στο οποίο ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τις δυνάμεις και τις σκέψεις είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί σε ένα «μικρότερης σημασίας παιχνίδι» όπως ήταν με τον Πανσερραϊκό. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ για να κρατούν την αυτοσυγκέντρωσή τους πάντα σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι και η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά η απουσία του Λιβάι Γκαρσία είναι πολύ κομβική.

Είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ΑΕΚ και δεν θα παίξει. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για την ΑΕΚ. Θέλω να σημειώσω ότι η Ελλάδα χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να βάλει περισσότερες ομάδες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι κάτι που και εμείς σαν μικρότερες ομάδες το θέλουμε για να μπορέσουμε να παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόλα αυτά χρίζω την ΑΕΚ και πάλι φαβορί».

Δείτε το απόσπασμα:


Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X