Τρίμηνη φυλάκιση στον οπαδό που πέταξε κουβά σε τερματοφύλακα στην Αυστραλία (VIDEO)

Τρίμηνη φυλάκιση στον οπαδό που πέταξε κουβά σε τερματοφύλακα στην Αυστραλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με ποινή φυλάκισης τριών μηνών τιμωρήθηκε ο οπαδός της Μέλμπουρν Βίκτορι που πέταξε ένα μεταλλικό κουβά με άμμο στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μέλμπουρν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ποινή φυλάκισης τριών μηνών τιμωρήθηκε ο οπαδός της Μέλμπουρν Βίκτορι, ο οποίος πέταξε ένα μεταλλικό κουβά με άμμο στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της Μέλμπουρν Σίτι, Τομ Γκλόβερ, κατά τη διάρκεια βίαιης εισβολής στον αγωνιστικό χώρο, σε αγώνα του πρωταθλήματος Αυστραλίας της περυσινής χρονιάς.

Ο Γκλόβερ υπέστη διάσειση και «αποκόμισε» ένα μεγάλο κόψιμο στο δεξί μέρος του προσώπου του, το οποίο χρειάστηκε δέκα ράμματα, καθώς οι οπαδοί της Βίκτορι «ξεχύθηκαν» στον αγωνιστικό χώρο του “Rectangular Stadium” της Μελβούρνης στο 22ο λεπτό του τοπικού ντέρμπι της πόλης, το οποίο έλαβε χώρα στις 17 Δεκεμβρίου 2022. Οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο για την απόφαση οι τελικοί των πλέι οφ να διεξάγονται στο Σίδνεϊ για τέσσερα χρόνια, ανεξαρτήτως των ομάδων που θα λάμβαναν μέρος σε αυτούς.

Ο 23χρονος Άλεξ Αγγελόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή τρίμηνης φυλάκισης από δικαστή της Μελβούρνης για το ρόλο του στο συμβάν, ενώ του απαγορεύθηκε να παρακολουθεί αγώνες στο ίδιο γήπεδο για πέντε χρόνια. «Εσύ και η ομάδα σου έχετε λερώσει το ίδιο το ύφασμα του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία» του είπε η δικαστής Ρόζμαρι Φάλα και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους προσβολές σε κανένα άθλημα, ειδικά για ένα άθλημα που ισχυρίζεται ότι αγαπάς».

Ο δικηγόρος του Αγγελόπουλου, Ντέρμοτ Νταν, άσκησε άμεσα έφεση κατά της ποινής, η οποία περιλαμβάνει επίσης εκτεταμένες τυχαίες εξετάσεις για ναρκωτικά και επίβλεψη για 18 μήνες, με αποτέλεσμα ο πελάτης του να αφεθεί άμεσα ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, η οποία θα λάβει χώρα στις 12 Δεκεμβρίου. Η δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα της έφεσης με εγγύηση, στο οποίο δεν αντιτάχθηκαν οι εισαγγελείς, σημειώνοντας ότι, εάν αρνούνταν την αίτησή του, ο Αγγελόπουλος θα κατέληγε να εκτίσει την ποινή πριν την εκδίκαση της έφεσής του. Από την πλευρά του, ο Νταν είχε επιχειρηματολογήσει κατά της στέρησης της ελευθερίας του πελάτη του, λέγοντας ότι εκείνη την εποχή ο Αγγελόπουλος ήταν εθισμένος στο ναρκωτικό κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και πως έκτοτε έχει δείξει μεταμέλεια.

Το ντέρμπι της Μελβούρνης διεκόπη μετά την εισβολή των οπαδών και ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, με τη Σίτι να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X