Η Γιουνάιτεντ κάνει κίνηση για τον Χόιμπιεργκ

Η Γιουνάιτεντ κάνει κίνηση για τον Χόιμπιεργκ
Photo Credits: INTIME

Σε μια κίνηση-έκπληξη ετοιμάζεται να προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έκανε κρούση στην Τότεναμ για τον Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 28χρονος Δανός μέσος έχει χάσει την θέση του βασικού στην Τότεναμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να μην υπολογίζει τον έμπειρο μέσο, δίνοντας την δυνατότητα στην Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την «telegraph», οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν κάνει ήδη κρούση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Δανού μέσου, που έχει συμβόλαιο με τους «Σπερς» έως το 2025.

Οι Λονδρέζοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Χόιμπιεργκ με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να προχωρούν, δεδομένου ότι σε λίγες ημέρες λήγει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Ο 28χρονος χαφ είναι σύμφωνος με την μετακίνησή του στην Γιουνάιτεντ και περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων, ανάμεσα στις δύο ομάδες, εκφράζοντας την επιθυμία να έχει αγωνιστικό χρόνο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X