Η Μπάγερν βρήκε τον αντικαταστάτη του Παβάρ που οδεύει στην Ίντερ

Η Μπάγερν βρήκε τον αντικαταστάτη του Παβάρ που οδεύει στην Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Μεταγραφικό ντόμινο τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με πρωταγωνιστές τον Μπεντζαμέν Παβάρ και τον Τρέβορ Τσάλομπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν είχε βγει εδώ και αρκετές ημέρες στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπεντζαμέν Παβάρ, με τους Βαυαρούς να έχουν καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτηση του Τρέβορ Τσάλομπα.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν και περιμένει το «πράσινο φως» από την Τσέλσι για να ταξιδέψει στην Γερμανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Βαυαρούς.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει και τον Μπεντζαμέν Παβάρ, αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Γάλλο αμυντικό προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Ίντερ, με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία.

Η Τρίτη θα είναι η καθοριστική ημέρα για τις δύο μεταγραφές, με την Μπάγερν να πιέζει την Τσέλσι για την απόκτηση του Τσάλομπα και την Ίντερ να έχει βάλει deadline στους Βαυαρούς για τον Παβάρ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X