Καραγκιολίδης: "Να τελειώνουμε γρήγορα με την άνοδο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karagiolidisΟ Φώτης Καραγκιολίδης μίλησε στο novasports.gr και εξήγησε γιατί η ΑΕΚ ευνοείται όταν παίζει σε μεγάλο γήπεδο. Ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων είναι η εξασφάλιση της ανόδου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ενώ για το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό τόνισε ότι,  υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όλα άλλαξαν στην επανάληψη.

Αναλυτικά:
«Καμία νίκη δεν είναι εύκολη, εμείς κάνουμε εύκολα ή δύσκολα τα παιχνίδια και είμαστε η ομάδα που πρωταγωνιστεί πάντα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο νευρικοί , στο δεύτερο απελευθερωθήκαμε και πετύχαμε ωραία γκολ. Είχαμε το σκορ στο 1-0, ακούσαμε και τις οδηγίες του κόουτς στο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα και παίξαμε πιο πολύ από τα άκρα και κάθετα, κάνοντας πολύ ωραίες ενέργειες. Το γήπεδο επειδή είναι και καλό και μεγάλο μας ευνοεί να βάλουμε τη μπάλα κάτω. Στα γήπεδα που έχουν κακό αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα δυσκολευτούμε, όπως έγινε με το Αιγάλεω αν και τα καταφέραμε στο τέλος. Έχουμε στο μυαλό μας να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ούτως ώστε να μεγαλώσει η ψαλίδα από τον πρώτο στον δεύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X