Επιτέλους major νίκη για τον Τιμ - Ένα γκέιμ έχασε η Σβιόντεκ

Επιτέλους major νίκη για τον Τιμ - Ένα γκέιμ έχασε η Σβιόντεκ

Την πρώτη του νίκη σε Grand Slam μετά από 2.5 χρόνια σημείωσε στο US Open ο Ντόμινικ Τιμ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νικητής του 2020, Νο.81 στον κόσμο, επικράτησε του Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Νο.29 του ταμπλό) με 6-3, 6-2, 6-4 και πέρασε σε δεύτερο γύρο major για πρώτη φορά μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες!

Είχε να πετύχει νίκη σε Grand Slam από το Australian Open 2021 και για να συνεχίσει τώρα την πορεία του θα πρέπει να ξεπεράσει στη φάση των «64» το εμπόδιο του Μπεν Σέλτον, που γύρισε το ματς με τον Πέδρο Κατσίν (1-6, 6-3, 6-2, 6-4).

Στις γυναίκες, η Ίγκα Σβιόντεκ, κάτοχος του τίτλου, συνέτριψε με 6-0, 6-1 τη Ρεμπέκα Πέτερσον και θα συναντήσει την Ντάρια Σάβιλ, που ισοπέδωσε με τη σειρά της την Κλέρβι Νγκούνουε.

Εύκολη νίκη πέτυχε και η Καρολίνα Μούχοβα, που άφησε εκτός με 6-4, 6-0 τη Στορμ Χάντερ και παίζει στον δεύτερο γύρο με τη Μαγκνταλένα Φρεχ.

Η Μπελίντα Μπέντσιτς νίκησε με 6-2, 6-4 την Καμίλα Ραχίμοβα και περιμένει Γιουρίκο Μιγιαζάκι ή Μαργκαρίτα Μπέτοβα, ενώ η Βικτόρια Αζαρένκα απέκλεισε με 6-1, 6-2 τη Φιόνα Φερό και θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια του αγώνα Ζου-Σέριφ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X