Καπογιάννη: «Στόχος το νταμπλ, στα μέτρα μας η κλήρωση στο Eurocup»

Καπογιάννη: «Στόχος το νταμπλ, στα μέτρα μας η κλήρωση στο Eurocup»
Photo Credits: INTIME

Η Ελένη Καπογιάννη έκανε την πρώτη της προπόνηση με τον Παναθηναϊκό στη φετινή προετοιμασία και στάθηκε στον καταρτισμό του ρόστερ και στους στόχους της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο σάιτ του Ερασιτέχνη:

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενη που συναντώ την ομάδα μου έστω και μια βδομάδα μετά.  Είμαι πολύ χαρούμενη με το ρόστερ και πρέπει να συγχαρώ τη Λολίτα γιατί έχει κάνει τρομερή δουλειά. Οι προσθήκες των Ελληνίδων θα δώσουν αθλητικότητα και ποιότητα στην ομάδα. Οι ξένες είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Παράλληλα, είμαι πολύ ικανοποιημένη με το επιτελείο και την προσθήκη του νέου προπονητή, Γιώργου Σουλιώτη που φέρνει ενέργεια και ενθουσιασμό στην ομάδα μας.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι το νταμπλ και η ομάδα είναι ώριμη πλέον για να διεκδικεί στην Ελλάδα και τους δύο τίτλους. Πιστεύω ότι στο EuroCup οι ομάδες είναι στα μέτρα μας για να προκριθούμε στη φάση των νοκ άουτ».

Για την εμπειρία της με την Εθνική ομάδα του Ιράν: «Η εμπειρία ήταν μοναδική από κάθε άποψη. Είμαι χαρούμενη που πήρα αυτή την απόφαση. Θεωρώ ότι και μπασκετικά αν κ το επίπεδο ήταν πιο χαμηλό, ανανεώθηκα πολύ σε όλους τους τομείς. Είναι κάτι μοναδικό που θα θυμάμαι για πάντα. Άλλη κουλτούρα, άλλη ζωή και διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού γενικότερα στην Ασία. Βάζουμε τελεία όμως σε αυτό και είμαι ενθουσιασμένη τώρα που έχω επιστρέψει στην ομάδα μας».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X