«Προς δανεισμό στον Αστέρα Τρίπολης ο Ντιαρά της Κάντιθ»

«Προς δανεισμό στον Αστέρα Τρίπολης ο Ντιαρά της Κάντιθ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιουμπά Ντιαρά μοιάζει πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός από την Κάντιθ στον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να αποκτήσει ένα από τα χαφ που αναζητά για να καλύψει τα κενά του εμφανίζεται από τα Μέσα της Ισπανίας ο Αστέρας Τρίπολης. Σύμφωνα με το «eldesmarque», οι Αρκάδες όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Κάντιθ τον Γιουμπά Ντιαρά.

Πρόκειται για 25χρονο δεξιοπόδαρο χαφ με καταγωγή από το Μάλι, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως εσωτερικός.

Ο Ντιαρά εντοπίστηκε σε μικρή ηλικία από την Ζάλτσμπουργκ, η οποία τον απέκτησε στα 20 του. Έπαιξε δανεικός σε Βίνερ Νέουσταντ, Χάρτμπεργκ, Ζανκτ Πάουλι και New York RedBulls, παίρνοντας ευκαιρίες στην πρώτη κατηγορία της Αυστρίας.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Κάντιθ αποφάσισε να τον αγοράσει, πληρώνοντας το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ, παίζοντας πέντε παιχνίδια (το ένα εξ αυτών ως βασικός) στη La Liga.

Την ίδια ώρα, στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 9 ματς με την Ζάλτσμπουργκ ενώ ήταν και στις αποστολές των αγώνων της ομάδας στο Champions League, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X