Παπαγιάννης: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

Παπαγιάννης: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δε στάθηκε στην δική του απόδοση, αλλά μίλησε για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας και το προσεχές ματς με τη Νέα Ζηλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι με την Αμερική μόνο στο πρώτο ημίχρονο και ένας εκ των κορυφαίων ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στόχος μας ήταν να πάρουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση. Η Αμερική έχει πολύ καλή ομάδα και μπόρεσε να μας τιμωρήσει σε κάθε λάθη που κάναμε. Τώρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε την άμυνά μας» είπε ο Έλληνας σέντερ και πρόσθεσε  Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια γιατί θα το χρειαστούμε.  Όταν υπάρχει καλή κυκλοφορία της μπάλας υπάρχουν καλύτερα σου. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας για να σκοράρουμε πιο εύκολα».

Όσο για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία είπε «Παίζει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιθέσεις».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X