Ρουμπιάλες: Η μητέρα του κλείστηκε σε εκκλησία και άρχισε απεργία πείνας!

Ρουμπιάλες: Η μητέρα του κλείστηκε σε εκκλησία και άρχισε απεργία πείνας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης Ρουμπιάλες στην Ισπανία, με νέα πρωταγωνίστρια τη μητέρα του η οποία ξεκίνησε απεργία πείνας!

Η Άνχελες Μπεχάρ θέλησε να αντιδράσει στον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από τον γιο της μετά το μη συναινετικό φιλί στη Τζένι Ερμόσο και την προσωρινή αναστολή των καθηκόντων του στην ισπανική ομοσπονδία από τη FIFA, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το πρωί της Δευτέρας κλειδώθηκε στην εκκλησία της πόλης της (Μοτρίλ) και ξεκίνησε απεργία πείνας μέχρι «να λήξει ο ο απάνθρωπος πόλεμος που κάνουν στον γιο μου για κάτι που δεν του αξίζει».

Η Μπεχάρ ανήγγειλε ότι η απεργία της ισχύει επ΄ αόριστον, μέρα και νύχτα μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη στον γιο της, ζητώντας μάλιστα από την Τζένι Ερμόσο να πει την αλήθεια και να επιστρέψει στην αρχική εκδοχή που παρουσίασε μετά το περιστατικό στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X